Verspaner – Niveau 2

Niveau 2 2 jaar

Verspanen, dat klinkt als een super specialistisch beroep, en dat klopt! Om metaal te kunnen bewerken, bedien je als verspaner indrukwekkende apparatuur en geavanceerde machines. Met deze machines maak je de meest gave en specialistische producten.

Als verspaner weet jij uit een stuk aluminium, staal of kunststof precies de gevraagde vorm te maken. En als verspaner kun jij dat tot op de millimeter precies!  Je maakt bijvoorbeeld onderdelen voor de auto’s, machines, hulpmiddelen en de lucht- en ruimtevaart.

Hoe ziet je werk er straks uit?

Je bent grotendeels zelfstandig aan het werk en je overlegt met jouw leidinggevende over de werkzaamheden. Je kunt technische tekeningen lezen en op basis van productspecificaties weet jij precies hoe de machine ingesteld moet worden en bewerk je het materiaal. Je meet, je weet, je controleert en je maakt perfecte producten die tot in de details kloppen!

Verspanen, iets voor jou?

Ben jij nauwkeurig, zorgvuldig, precies en wil je graag echt vakwerk leveren? Dan past deze opleiding helemaal bij jou! PS: er is superveel werk in deze branche, dus een mooie toekomst is gegarandeerd!

Wat leer je tijdens de opleiding?

Deze opleiding volg je bij .